Canadian Outdoor - Om oss

produkter

  Våre utvalgte tresorter

 • Canadian Western Red Cedar

  Western Red Cedar kommer fra vestkysten av Canada. Det er en eksklusiv tresort som egner seg særdeles godt til utemøbler. Treets oljer fungerer som naturlig impregnering og trenger dermed ikke bli behandlet. Uten behandling vil den etter årene bli en flott "patine sølv-grå". Det er mange som også ønsker å beholde treverket som det er. Og da kan vi anbefale en miljøvennlig spray-olje som er meget enkelt å påføre.
  Cedar tre er ikke-truet!

 • Ipe (Brasiliansk valnøtt) tre

  Ubehandlet Ipe (utales ee-pay)er en «plantation» tresort som er meget slitesterk, ripefri og motstår råte og termitter. Beis eller maling anbefales ikke pga. den er såpass kompakt. Den er kjent for å være like brannsikker som stål!

 • Northern White Cedar

  Hvit sedertre (Thuja occidentalis) er medlem av sypresstresorten som inkluderer også Seder-einer. Tresorten finnes i staten Michigan i USA og er en tettvoksende, mellomstort tre som kan bli opptil 50 meter og 2 til 3 meter i diameter. Den inneholder resin og er en friskduftende tresort med tykke blader med nåler som er «skjell-mønsteret». Den gror på fuktig, kjølig steder, gjerne rundt innsjøer. Hvit sedertre inneholder naturlige oljer som beskytter mot mugg, «temperatursvinger», fuktighet og insekter.

 • Tilbake

Copyright © Canadian Outdoor 2011